Новини

17 Лютого 2022 р.

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В»

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорій «Б» та «В»

Хмельницький окружний адміністративний суд оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорій "Б" та "В":

- завідувача сектору обліку видачі виконавчих документів  – 1 посада (додаток 1)

- головного спеціаліста відділу забезпечення розгляду адміністративних справ  –  1 посада  (додаток 2)

- секретаря судових засідань відділу забезпечення розгляду адміністративних справ  – 1 тимчасова посада  (додаток 3)

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає через Єдиний портал вакансій державної служби (https://www.career.gov.ua/) таку інформацію:

1) Заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами);

2) Резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку  проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами), в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);

3) Заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4) Копія Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі з призначення навакантні посади, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та за наявності підстав потребуєрозумного пристосування, подає заяву щодо забезпечення розумним пристосуванням.

Строк подання інформації: Інформація для участі у конкурсі приймається до 18:00 годинни 23 лютого 2022 року.

Інформацію подають в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата через Єдиний портал вакансій державної служби (https://www.career.gov.ua/).                                                                                                                                                                                                              

Конкурсний відбір (тестування) буде проводитися 25 лютого 2022 року, дистанційно (шляхом використання кандидатом комп’ютерної техніки та підключення через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби), початок о 10 годині 00 хвилин, о 10 годині 30 хвилин та о 11 годині 00 хвилин відповідно до переліку вакантних посад зазначених вище.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за адресою: м. Хмельницький, вул. Ю. Сіцінського, 5  або за телефоном: (0382) 64-09-48.