Новини

7 Вересня 2021 р.

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Галина Лабань пішла у відставку

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Галина Лабань пішла у відставку

Сьогодні, 07 вересня 2021 року Вища рада правосуддя звільнила з посади судді Хмельницького окружного адміністративного суду Галину Лабань у зв’язку з поданням нею заяви про відставку.

Галина Василівна присвятила суддівській кар’єрі майже 40 років. Вона пов’язала свою долю із судом ще у юному віці – вже з 1974 року працювала секретарем судових засідань в районному суді. У 1980 році майбутня суддя закінчила Київський державний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство» і отримала кваліфікацію юриста.

З липня 1980 року по червень 1982 року працювала  у адвокатській сфері.

З червня 1982 року її було обрано на почесну посаду народного судді Ярмолинецького райнарсуду, в подальшому Ярмолинецького районного суду, де вона пропрацювала 25 років.

Починаючи з 27 червня 2007 року Галина Василівна здійснювала правосуддя у стінах Хмельницького окружного адміністративного суду.

Працюючив умовах реформи процесуального законодавства та надмірного навантаження, Галина Лабань завжди формувала справедливі рішення, керуючись принципом верховенства права. Вона була прикладом мудрості, виваженості та бездоганної поведінки не лише для працівників апарату суду, але й для пересічних громадян.

Колектив Хмельницького окружного адміністративного суду висловлює вдячністьГалині Лабаньза багаторічну суддівську діяльність, високий професіоналізм та плідну роботу. Бажаємо, щоб кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення!