Новини

14 Червня 2021 р.

13-річчя процесуальної діяльності Хмельницького окружного адміністративного суду

13-річчя процесуальної діяльності Хмельницького окружного адміністративного суду

Сьогодні, 11 червня 2021 року, тринадцята річниця від початку процесуальної діяльності Хмельницького окружного адміністративного суду.

За цей період суд пройшов шлях становлення та вдосконалення, маючи єдину мету та завдання – ефективний захист прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб від порушень з боку суб’єктів владних повноважень.

За тринадцять років процесуальної діяльності Хмельницького окружного адміністративного суду, заради здійснення судочинства та захисту прав, свобод і законних інтересів людини, зроблено чимало.

Так, протягом цих років суд розглянув 101 827 позовних заяв і справ та ухвалив 81 572 остаточних судових рішень, з них 66 631 – про задоволення позовних вимог. В цілому, на користь держави стягнуто 1 483 558 737 грн. та  відновлено права та свободи понад 70 тисяч фізичних осіб та близько 20 тисяч юридичних осіб.

Запорукою роботи Хмельницького окружного адміністративного суду є глибока впевненість, що правосуддя має бути ефективним, якісним та справедливим!

З гордістю озираючись у минуле, дивлячись з надією у майбутнє,  колектив Хмельницького окружного адміністративного суду зазначає «Нам є що згадати, нам є чим пишатися!