Новини

23 Квітня 2021 р.

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

Хмельницький окружний адміністративний суд оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»:

- головного спеціаліста відділу державної служби та управління персоналом, на час відсутності основного працівника – 1 посада;

- секретаря судового засідання відділу забезпечення розгляду адміністративних справ, на час відсутності основного працівника – 1 посада;

Особа, яка бажає взяти участь у доборі, подає через Єдиний портал вакансій державної служби (https://www.career.gov.ua/) таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016№246(зі змінами);

2) резюме за формою згідно з додатком 2-1до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016№246 (зі змінами), в якому обов’язково зазначається така інформації:

- прізвище, ім'я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності),досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних умов);

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі з призначення навакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації наукові публікації тощо).

Державні службовці державного органу, в якому проводиться конкурс, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та за наявності підстав потребує розумного пристосування, подає заяву щодо забезпечення розумним пристосуванням.

Строк подання інформації: Інформація для участі у конкурсі приймається до 17:00 години 14 травня 2021 року.

Інформацію подають в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата через Єдиний портал вакансій державної служби (https://www.career.gov.ua/).

Конкурсний відбір (тестування) буде проводитися 20 травня 2021 року, початок о 10 годині 00 хвилин та об 11 годині 00 хвилин, відповідно до переліку вакантних посад, зазначених вище, за адресою: м. Хмельницький, вул. Козацька, 42.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за адресою:м. Хмельницький, вул. Ю. Сіцінського, 5  або за телефоном: (0382) 64-09-48.