Новини

13 Квітня 2021 р.

У Хмельницькому окружному адміністративному суді введено ряд заходів, спрямованих на боротьбу з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

У Хмельницькому окружному адміністративному суді введено ряд заходів, спрямованих на боротьбу з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

В зв’язку із встановленням «червоного» рівня епідемічної небезпеки в Хмельницькій області, наказом голови суду від 8 квітня 2021 року № 43-од в Хмельницькому окружному адміністративному суді введено ряд заходів, спрямованих на боротьбу з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), а саме:

ПІД ЧАС СУДОВИХ ЗАСІДАНЬ:

  • дозволено одночасне перебування відвідувачів із розрахунку не більше однієї особи на 10 кв. м. площі зали;
  • учасники процесу та інші особи зобов’язані використовувати засоби індивідуального захисту - захисні маски, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлені самостійно.

Доступ у судові засідання осіб, які не є учасниками проваджень може бути забезпечено шляхом відеоконференцзв’язку у режимі реального часу в мережі Інтернет за наявності відповідної технічноїможливості суду.

ПРИЙОМ ПОЗОВНИХ ЗАЯВ, КЛОПОТАНЬ У СПРАВАХ ТА ІНШИХ ЗВЕРНЕНЬ БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЬ ЧЕРЕЗ:

  • пошту;
  • електронну пошту;
  • факс;
  • особистий кабінет в системі «Електронний суд»;
  • скриньку для прийому вхідної кореспонденції та документів від відвідувачів.

ВИДАЧА СУДОВИХ РІШЕНЬ, ВИКОНАВЧИХ ЛИСТІВ, ДОВІДОК ЗА ЗАЯВАМИ ГРОМАДЯН БУДЕ ЗДІЙСНЮТИСЬ ТАКИМ ЧИНОМ:

  • засобами поштового або електронного зв’язку;
  • через стійку для видачі документів - з дотриманням дистанції  між відвідувачами не менше 1,5 метра.

 

ОЗНАЙОМЛЕННЯ УЧАСНИКІВ СУДОВОГО ПРОЦЕСУ З МАТЕРІАЛАМИ СПРАВИ ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ У ТАКИЙ СПОСІБ:

  • в дистанційному режимі через особистий кабінет у підсистемі «Електронний суд»;
  • у приміщенні суду у день судового засідання, на яке прибув відвідувач – після пред’явлення документа, який свідчить про участь цієї особи в судовому засіданні,  за попереднім узгодженням часу при умові, що у місці для ознайомлення із матеріалами справ перебуватиме не більше 1 відвідувача.

Видача копій матеріалів справи здійснюватиметься дистанційно - шляхом надсилання скан-копій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Щодо заборон та обмежень.

ЗАБОРОНЕНО

ОБМЕЖЕНО

Доступ відвідувачів до приміщення суду, окрім учасників судових засідань, служб невідкладної медичної допомоги, фельд’єгерської служби, працівників з обслуговування систем і мереж суду (у невідкладних випадках).

 

 

Особистий прийом відвідувачів керівництвом суду та запроваджено попередній запис на прийом із узгодженням дати та часу особистого прийому.

Вхід до приміщення суду осіб (у тому числі учасників судових засідань) з температурою 37,2 ° С та вище, ознаками респіраторних захворювань,а також без одягненої на ніс та рот захисної маски (респіратора).