Новини

11 Грудня 2020 р.

До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду!

До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду!

Відтепер інформацію про стан розгляду судової справи, крім інших засобів телефонного та електронного зв’язку, можливо отримати за допомогою сервісу моніторингу реєстраційних даних Opendatabot.

Нагадуємо!

Процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна отримати електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд».

Інформація щодо стадій розгляду судових справ міститься на сторінці Хмельницького окружного адміністративного суду вебпорталу «Судова влада» в розділі «Громадянам» підрозділ «Інформація щодо стадій розгляду судових справ» за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud2270.

Список призначених до розгляду справ доступний до перегляду на сторінці Хмельницького окружного адміністративного суду вебпорталу «Судова влада»  в підрозділі «Список справ, призначених до розгляду» в розділі «Громадянам» за посиланням https://adm.km.court.gov.ua/sud2270/gromadyanam/csz/.

Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/.