Новини

21 Жовтня 2020 р.

Тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

Тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

Хмельницький окружний адміністративний суд повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції  з 21.10.2020 року, у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю поштових знаків.

Процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна отримати електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд».

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України, звертаємося до Вас з проханням:

- одночасно із поданням до суду позовних заяв подавати заяву про надсилання поштової кореспонденції (у тому числі процесуальних документів) на електронну пошту (зразок заяви за посиланням https://kmoas.gov.ua/news/view/3544-uvaga-vazhliva-informaciya);

- при поданні заяв і клопотань вказувати електронну адресу та номер телефону.

У разі відсутності в матеріалах проваджень  інформації про електронну пошту, номери засобів телефонного зв'язку, інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення у таких справах розміщуватиметься на офіційному сайті суду https://kmoas.gov.ua/ogoloshennya-pro-viklik-povidomlennya-vidpovidacha-tretih-osib-svidkiv-misce-prozhivannya-perebuvannya-yakih-nevidome та вебпорталі Судова влада https://adm.km.court.gov.ua/sud2270/gromadyanam/1/.

Нагадуємо!

Інформація щодо стадій розгляду судових справ міститься на сторінці Хмельницького окружного адміністративного суду вебпорталу «Судова влада» в розділі «Громадянам» підрозділ «Інформація щодо стадій розгляду судових справ» за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud2270.

Список призначених до розгляду справ доступний до перегляду на сторінці Хмельницького окружного адміністративного суду вебпорталу «Судова влада»  в підрозділі «Список справ, призначених до розгляду» в розділі «Громадянам» за посиланням https://adm.km.court.gov.ua/sud2270/gromadyanam/csz/.

Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/.

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь за телефонами:

(0382) 64-15-76 та (0382) 64-15-77 – відділ документального забезпечення (канцелярія) та (0382) 64-15-60 – інформаційно-довідковий контакт центр.

Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.

Просимо вибачення за тимчасові незручності!