Новини

3 Серпня 2020 р.

Знайомство з судом: Інформаційно-довідковий контакт центр

Знайомство з судом: Інформаційно-довідковий контакт центр

Для отримання інформаційних послуг громадяни можуть звернутися до Інформаційно-довідкового контакт центру. Оператори контакт центру завжди уважно вислухають та допоможуть у вирішенні питань, які відносяться до компетенції суду. Зокрема, нададуть вам інформацію щодо:

  • місцезнаходження, поштової адреси, номерів засобів зв'язку, електронної адреси офіційного сайту та адреси електронної пошти для направлення електронних запитів про надання доступу до інформації;
  • контактної інформації щодо голови суду та його заступника, керівника апарату та його заступника, а також керівників структурних підрозділів;
  • розкладу роботи та графіка прийому громадян;
  • порядку подачі до суду із позовної заяви, звернення громадян тощо;
  • надходження та руху справи, що перебуває у провадженні суду;
  • сплати судового збору, банківських реквізитів для сплати судового збору;
  • інших відомостей про діяльність суду, які належать до публічної інформації.

Якщо питання, з яким звернувся громадянин, підприємство, установа чи організація, не належить до компетенції ІДКЦ оператор контакт центру перенаправляє дзвінок до відповідного підрозділу суду чи працівника суду або пояснює запитувачу інформації, до якого органу державної влади, органу місцевою самоврядування, підприємства, установи, організації доцільно звернутися.

Хмельницький окружний адміністративний суд піклується про інформаційну відкритість та покращує якість надання судово-адміністративних послуг і оперативної інформації.

Прийом телефонних дзвінків здійснюється в робочі дні з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (за винятком святкових і вихідних днів) за номером телефону – (0382) 64-15-60 або у додатку «Viber»(для обміну повідомленнями).