Новини

3 Серпня 2020 р.

Оголошення про добір на період дії карантину на вакантні посади державної служби категорії «В»

Оголошення про добір на період дії карантину на вакантні посади державної служби категорії «В»

Хмельницький окружний адміністративний суд оголошує добір на перід дії карантину на вакантні посади державної служби категорії "В":

  1. головного спеціаліста відділу державної служби та управління персоналом, на час відсутності основного працівника - 1 посада;
  2. провідного спеціаліста відділу документального забезпечення - 1 посада;
  3. спеціаліста відділу документального забезпечення - 1 посада.

 

Особа, яка бажає взяти участь у доборі, подає через Єдиний портал вакансій державної служби (https://www.career.gov.ua/) таку інформацію:

1) заяву про участь в доборі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 №290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформації:

- прізвище, ім'я, по батькові кандидата;

- число, місяць, рік народження;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджуєгромадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

- відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах згідно з вимогами, визначеними в оголошенні;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України«Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки таоприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення навакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації наукові публікації тощо).

Строк подання інформації: Інформація для участі у доборі приймається до 18:00 години 06 серпня 2020 року.

Інформацію подають в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата - через Єдиний портал вакансій державної служби за посиланням https://www.career.gov.ua/.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за адресою:м. Хмельницький, вул. Ю. Сіцінського, 5 або за телефоном: (0382) 64-09-48.