Новини

10 Травня 2020 р.

Привітання голови Хмельницького окружного адміністративного суду з нагоди Дня матері

Привітання голови Хмельницького окружного адміністративного суду з нагоди Дня матері

Дорогі матері!

Щиро вітаю Вас із світлим та зворушливим святом – Днем матері!

Це свято особливе, наповнене щирим почуттям любові, ніжності, ласки, безмежної шани та глибокої вдячності. За усіх часів українському народу притаманні поважне та шанобливе ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї та суспільстві, а материнська любов була і продовжує залишатися єдиною могутньою силою. Завдячуючи материнському вихованню, у сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої моральності та духовності, патріотизму та любові до рідної землі. Материнська любов додає сил і натхнення, що допомагають нам впродовж усього життя долати життєві труднощі та негаразди, досягати успіхів і здобувати нові перемоги.

Від щирого серця бажаю щастя, довгих років життя та душевного спокою. Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими дбайливими руками, завжди зігріває Ваші родини, а добро, що невтомно сієте довкола, повертається сторицею.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

 

З повагою

голова Хмельницького окружного

адміністративного суду                                                                                           Олена Ковальчук