Новини

25 Березня 2020 р.

Бережи себе і вбережеш тих, хто поруч

Бережи себе і вбережеш тих, хто поруч

Задля власної безпеки та безпеки наших відвідувачів, ми робимо все можливе, аби вберегтися від розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19.

Невід’ємною складовою боротьби з інфекційними захворюваннями є дотримання правил гігієни. З метою антисептичної обробки рук, в суді використовується дезінфікуючий спиртовмісний розчин. Антисептик розміщено в загальнодоступних місцях суду та є вільним у використанні всіма бажаючими.

              

У своїй повсякденній діяльності також ми використовуємо марлеві пов’язки.Взявши за приклад колег з Суворовського районного суду міста Одеси, працівники суду виготовляють ці засоби індивідуального захисту для себе та своїх колег.

                    

У межах запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, відбувається вимірювання температури тіла як відвідувачів, так і працівників суду, адже однією із ознак інфекційного захворювання є підвищена температура тіла людини. На контрольно-пропускному пункті суду працівниками служби судової охорони проводиться дистанційна термометрія та візуальний огляд відвідувачів щодо можливих симптомів вірусної інфекції.

                            

Дбаючи про власне здоров’я, працівники суду також щоденно проходять температурний скринінг, а роботу із документами виконують у захисних рукавичках.

  

 

Власним прикладом ми закликаємо дотримуватися простих правил, які допомагають убезпечити себе та зменшити ризики інфікування!

Бережіть себе та будьте здорові!