Новини

6 Березня 2020 р.

Завершилося навчання секретарів судового засідання Хмельницького окружного адміністративного суду

Завершилося навчання секретарів судового засідання Хмельницького окружного адміністративного суду

У період з 02 по 06 березня 2020 року Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено підготовку секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів.

Програма підготовки включала: інтерактивні лекції з актуальних питань, дискусії з досвідченими суддями і науковцями, виконання практичних завдань. Під час навчання секретарі судового засідання розглянули: проблематику застосування окремих положень Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України; застосування сучасних засобів електронного зв’язку у судовому процесі; проблемні питання обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу; проблемні аспекти впровадження електронного суду та sms- інформування учасників судового процесу. Увага слухацької аудиторії також була зосереджена на особливостях засобів оптимізації міжособистісних стосунків працівників апарату суду: взаємовідносини судді з помічником судді, секретарем судового засідання та проблемних питаннях заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Участь у проходженні підготовки взяли секретарі судового засідання Хмельницького окружного адміністративного суду – Ілона Жуковська та Ольга Наголюк.