Новини

2 Березня 2020 р.

Участь судді Хмельницького окружного адміністративного суду Олександра Михайлова у проведенні заходів з підвищення рівня суддівської освіти

Участь судді Хмельницького окружного адміністративного суду  Олександра Михайлова у проведенні заходів  з підвищення рівня суддівської освіти

Насиченим навчальними заходами видався минулий тиждень для викладачів та слухачів Національної школи суддів України.

27 лютого 2020 року в межах підготовки суддів окружних адміністративних судів відбувся тренінг на тему «Особливості провадження у справах щодо охорони довкілля».

Під час заходу судді зосередили увагу на розгляді екологічних прав, свобод та інтересів людини, розглянули особливості процесуальної правосуб’єктності у справах щодо охорони довкілля, детально проаналізували питання щодо розмежування юрисдикції екологічних спорів та особливостей провадження в окремих категоріях справ.

Національна школа суддів України 28 лютого 2020 року провела засідання розробників з підготовки інтерактивних лекцій щодо адміністративного судочинства, передбачених у стандартизованих програмах підготовки суддів окружних та апеляційних адміністративних судів.

Засідання було насичене жвавими дискусіями, розглядом підготовлених лекцій, наданням пропозицій щодо вдосконалення напрацьованих матеріалів.

Активну участь у проведенні тренінгу «Особливості провадження у справах щодо охорони довкілля» та роботі засідання розробників з підготовки інтерактивних лекцій щодо адміністративного судочинства взяв досвідчений викладач та тренер – суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Олександр Михайлов.