Новини

22 Січня 2020 р.

Тренінг «Актуальні питання написання судових рішень у світлі новел процесуального законодавства в адміністративному судочинстві»

Тренінг «Актуальні питання написання судових рішень у світлі новел процесуального законодавства в адміністративному судочинстві»

Відповідно до Календарного плану підготовки суддів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації на 2020 рік Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України в період з 20 по 24 січня 2020 року проводиться підготовка суддів окружних адміністративних судів. У межах підготовки, 21 січня 2020 року у місті Львові відбувся тренінг «Актуальні питання написання судових рішень у світлі новел процесуального законодавства в адміністративному судочинстві».

Протягом заходу судді обговорили новели Кодексу адміністративного судочинства України в судовому процесі та характерні риси написання судових рішень у світлі цих новел. За жвавою дискусією досліджувались особливості виготовлення судових рішень у позовному й  спрощеному провадженні та детально аналізувались судові рішення у зразковій і типовій справі.

Учасники заходу мали можливість перейняти корисний досвід, практичні навички та частинку майстерності й суддів Хмельниччини, адже до викладацького складу тренінгу увійшла досвідчений викладач та тренер – суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Діана Гнап.