Новини

12 Грудня 2019 р.

У Хмельницькому окружному адміністративному суді на службу заступив підрозділ Служби судової охорони

У Хмельницькому окружному адміністративному суді на службу заступив підрозділ Служби судової охорони

10 грудня 2019 року склали Присягу на вірність Українському народові п’ятдесят співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області. Усі вони успішно пройшли конкурсний відбір та готові до виконання професійних обов’язків.

Цього ж дня спеціалізований підрозділ, отримавши останні настанови від керівництва, прийняв під охорону приміщення Хмельницького окружного адміністративного суду.

Представники Служби судової охорони охоронятимуть 31 приміщення судів. Варто зауважити, що до цього охороною приміщень судів, а також підтриманням громадського порядку у судах займалися військовослужбовці Національної гвардії та Національної поліції.

Окрім охорони приміщень органів і установ системи правосуддя, основними завданнями представників Служби судової охорони є: підтримання громадського порядку в судах, припинення виявів неповаги до суду, державне гарантування особистої безпеки суддів, членів їхніх сімей, а також безпека учасників судового процесу в кримінальних провадженнях.

Бажаємо новопризначеним співробітникам успіхів у проходженні служби та сумлінного виконання поставлених завдань.