Новини

11 Жовтня 2019 р.

Привітання голови Хмельницького окружного адміністративного суду з нагоди Дня захисника України

Привітання голови Хмельницького окружного адміністративного суду  з нагоди Дня захисника України

Шановні захисники України!

Щиро вітаю вас зі святом, що уособило героїзм і мужність усіх поколінь нашого народу – з Днем захисника України. Цей день поєднав наші славетні християнські традиції та спадщину українського козацтва і став символом нерозривного зв’язку усіх поколінь, хто обороняв та обороняє терени нашої держави. Це свято вшанування сміливості й відваги захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, що закликає до єдності та згуртованості перед сьогоденними викликами і загрозами.

Свою вірність справі та заповітам героїв ми покликані підтверджувати активною і свідомою участю у будівництві України – процвітаючої, знаної і шанованої у всьому світі. Великі цілі і великі здобутки по плечу лише єдиному, згуртованому народові.

Тому бажаю всім захисникам і їх родинам міцного козацького здоров’я, добра, злагоди, благополуччя та наснаги у відродженні кращих національних традицій!

 

 

З повагою голова
Хмельницького окружного
адміністративного суду                                                                                                                   Олена Ковальчук