Новини

2 Жовтня 2019 р.

Участь голови Хмельницького окружного адміністративного суду у фаховій підготовці

 Участь голови Хмельницького окружного адміністративного суду у фаховій підготовці

У період з 30 вересня по 02 жовтня 2019 року у місті Києві проходила підготовка для підтримання кваліфікації голів та заступників голів місцевих загальних, господарських, окружних адміністративних судів. Захід організований Національною школою суддів України відповідно до Календарного плану періодичного навчання суддів.

Участь у підготовці взяла голова Хмельницького окружного адміністративного суду – Олена Ковальчук.

Під час фахового навчання судді обговорили шляхи вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення судів та якості судочинства, детально розглянули практику застосування законодавства про закупівлю товарів, робіт, послуг, зокрема із застосуванням електронної системи публічних закупівель «Prozzoro», розглянули питання оптимізації та особливостей адміністрування суду в умовах реорганізації та ліквідації. Активною темою для дискусії стало питання оптимізації роботи судових адміністраторів.

Окрім цього, очільники судів в межах навчального заходу удосконалили вміння розв’язувати конфлікти, приймати нестандартні управлінські рішення, встановлювати й підтримувати систему відносин із громадськістю.