Новини

19 Липня 2019 р.

Лист-подяка Хмельницькому окружному адміністративному суду

Лист-подяка Хмельницькому окружному адміністративному суду

Хмельницький окружний адміністративний суд активно співпрацює із Національною школою суддів України у напрямку покращення якості освіти не лише суддів та працівників апаратів судів, а також кандидатів на посаду судді. Так, судді Хмельницького окружного адміністративного суду взяли активну участь у дев’ятимісячній спеціальній підготовці кандидатів на посаду судді, що завершилася наприкінці травня цього року.

Судді під час спеціальної підготовки продемонстрували, що вони не лише професійні юристи, які здійснюють правосуддя, забезпечуючи дотримання принципу верховенства права та справедливості у суспільстві, а й досвідчені викладачі, які із задоволенням діляться своїми знаннями та набутим досвідом.

Національна школа суддів України відзначила Хмельницький окружний адміністративний суд листом-подякою, у якому висловлюється вдячність голові суду Ковальчук О. К., суддям, що працювали викладачами й наставниками, та колективу суду за професіоналізм, уважність, ввічливість та тактовність під час проведення спеціальної підготовки.