Новини

4 Червня 2019 р.

Вища рада правосуддя внесе Президентові України подання про призначення восьми суддів

Вища рада правосуддя внесе Президентові України подання про призначення восьми суддів

Вища рада правосуддя 04 червня 2019 року розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення восьми суддів, повноваження яких припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який їх було призначено, однак вони обіймають посади у відповідних судах.

Судді пройшли кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді, а тому рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України суддів визнано такими, що відповідають займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду. За результатами розгляду рекомендацій Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення суддів на посади.

Враховуючи зазначене, Вища рада правосуддя ухвалила внести Президентові України подання про призначення Ковальчук Альбіни Миколаївни – на посаду судді Хмельницького окружного адміністративного суду.

Колектив суду вітає Альбіну Миколаївну та бажає життєствердного оптимізму, невичерпної наснаги у роботі, упевненості у своїх силах та успіхів у подальшому розвитку незалежного та неупередженого вітчизняного судочинства.