Новини

23 Травня 2019 р.

Участь судді Хмельницького окружного адміністративного суду Олександра Михайлова у тренінгу «Особливості провадження у справах щодо охорони довкілля»

Участь судді Хмельницького окружного адміністративного суду  Олександра Михайлова у тренінгу  «Особливості провадження у справах щодо охорони довкілля»

23 травня 2019 року у місті Києві відбувся тренінг для суддів окружних адміністративних судів на тему «Особливості провадження у справах щодо охорони довкілля». Захід організований та проведений Національною школою суддів України.
Під час тренінгу судді обговорили екологічні права, свободи та інтереси людини, ознайомилися  із охороною довкілля у судовій практиці, розглянули особливості процесуальної правосуб’єктності у справах щодо охорони довкілля та особливості провадження в окремих категоріях справ. Також учасники навчання подискутували про способи захисту порушених екологічних прав і розмежування юрисдикції екологічних спорів.
До участі у проведенні тренінгу у ролі модератора запрошено суддю Хмельницького окружного адміністративного суду Олександра Михайлова.