Новини

18 Квітня 2019 р.

Стажування майбутніх суддів у Хмельницькому окружному адміністративному суді

Стажування майбутніх суддів у  Хмельницькому окружному адміністративному суді

З 17 квітня по 11 травня 2019 року у Хмельницькому окружному адміністративному суді у межах спеціальної підготовки проводиться стажування кандидатів на посаду судді з адміністративного судочинства.
Розпочалося стажування майбутніх служителів Феміди у Хмельницькому окружному адміністративному суді із зустрічі з головою суду Оленою Ковальчук. Голова суду побажала майбутнім суддям наполегливості, невичерпної енергії та успіхів і представила суддів-наставників, із якими кандидати проходитимуть шлях практичної підготовки.
Із суддівського корпусу Хмельницького окружного адміністративного суду наставниками стали голова суду Олена Ковальчук та суддя Полікарп Майстер, які надалі ділитимуться професійним досвідом із майбутніми суддями.
Кандидати на посаду судді також мали змогу ознайомитися із структурою та організацією роботи суду. Під час стажування вони будуть вивчати організацію документообігу щодо адміністративних справ, особливості розгляду окремих категорій справ адміністративної юрисдикції та обов’язково розвивати та вдосконалювати практичні навички з написання процесуальних документів у взаємодії з наставниками.