Новини

12 Квітня 2019 р.

Судді Хмельницького окружного адміністративного суду взяли участь у семінарі «Актуальні питання реалізації нововведень законодавства у сфері державної реєстрації речових прав»

Судді Хмельницького окружного адміністративного суду  взяли участь у семінарі  «Актуальні питання реалізації нововведень законодавства у сфері державної реєстрації речових прав»

12 квітня 2019 року у Чернівцях відбувся семінар для суддів місцевих загальних (окружних) судів на тему «Актуальні питання реалізації нововведень законодавства у сфері державної реєстрації речових прав». Захід організований відповідно до Календарного плану періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня кваліфікації на 2019 рік Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України спільно з Головним територіальним управлінням юстиції в Чернівецькій області.
Під час семінару судді ознайомилися  із узагальненням щодо виконання органами юстиції рішень суду, обговорили проблемні питання розгляду справ щодо реєстрації речових прав та питання взаємодії органів Державної виконавчої служби та суду, подискутували на тему змін в законодавстві у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно. Також учасники семінару розглянули особливості виконання рішень суду зобов’язального характеру.
Участь у заході взяли й судді Хмельницького окружного адміністративного суду – Полікарп Майстер, Вадім Матущак, Андрій Петричкович, Іван Тарновецький.