Новини

29 Березня 2019 р.

Участь судді Хмельницького окружного адміністративного суду Олександра Михайлова у спеціальній підготовці кандидатів на посаду судді

 Участь судді Хмельницького окружного адміністративного суду Олександра Михайлова у спеціальній підготовці кандидатів на посаду судді

Національна школа суддів України з 29 березня по 17 травня 2019 року проводить спеціальну підготовку кандидатів на посаду судді.
Основна мета спеціальної підготовки спрямована на допомогу кандидатам на посаду судді розвинути особисті якості та набути професійних умінь і навичок, необхідних для якісного виконання обов’язків судді, відношення до учасників судового процесу з повагою, забезпечення гарантування прав особи та основоположних свобод, дотримання норм етики та усвідомлення високої значимості суду в демократичному суспільстві, забезпечення безсторонності та справедливого публічного розгляду справи в розумні строки.
Спеціальна підготовка включає проведення для кандидатів на посаду судді тренінгів, які сприяють формуванню фахових умінь, навичок і високої професійної культури.
Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Олександр Михайлов є викладачем Національної школи суддів України. Під час спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, Олександр Михайлов візьме участь у проведенні тренінгів: «Особливості провадження у справах, пов’язаних із виборчим процесом, процесом референдуму» та «Особливості провадження у справах щодо охорони довкілля».