Новини

12 Березня 2019 р.

Судді Хмельницького окружного адміністративного суду взяли участь у тренінгу «Наставництво (коучинг) у системі формування навичок майбутнього судді»

Судді Хмельницького окружного адміністративного суду  взяли участь у тренінгу  «Наставництво (коучинг) у системі формування навичок майбутнього судді»

11 березня 2019 року у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України відбувся тренінг «Наставництво (коучинг) в системі формування навичок майбутнього судді». Захід організований Національною школою суддів України у співпраці з Проектом ЄС «Підтримка реформ з верховенства права в Україні (ПРАВО-JUSTICE)» для суддів-наставників (коучів) стажувань кандидатів на посаду судді.
Тренінг став логічним продовженням роботи Національної школи суддів України, спрямованої на проведення спеціалізованих навчань для допомоги суддям, які виступатимуть у ролі коучів кандидатів на посади суддів під час проходження стажування з адміністративного судочинства. Опрацьовані суддями питання були орієнтовані на підвищення викладацької майстерності та комунікативних навичок, організацію та забезпечення супроводу проходження стажування кандидатами на посаду судді, оволодіння особливостями навчання дорослої аудиторії.
Вказаний тренінг успішно пройшли голова Хмельницького окружного адміністративного суду Олена Ковальчук та суддя Полікарп Майстер.